20 december 2015

Aanmelden

Bedankt voor uw interesse in een van de opleidingen van TTOVAZ Voetbal Academie. Zoals inmiddels bekend is TTOVAZ een begrip in het aan het worden in de voetbalwereld. Door de wijze van trainen en begeleiden boeken talentvolle jeugdvoetballers doelgericht en agressief progressie. Dit is niet onopgemerkt gebleven in zowel binnen als buitenland waardoor TTOVAZ als diverse samenwerkingen heeft ondergaan met BVO en TOP-Amateurverenigingen. TTOVAZ Voetbal Academie staat hoog aangeschreven in populariteit onder deze talentvolle jeugdvoetballers. Echter is zowel de Academie als het 1-op-1 (topsport) begeleidingstraject niet vrijblijvend toegankelijk. Wel willen we podium bieden voor ieder talent op elk niveau. Om deze reden zal de TTOVAZ Voetbalschool op korte termijn actief deelnemer zijn in de voetbalwereld.

In de basis wordt er op de zondag (Standaard) getraind. Hiernaast zijn er in overleg mogelijkheden om op meerdere data (Ook midweeks) activiteiten te ondergaan. De activiteiten waarvoor reeds kan worden aangemeld zijn de volgende:

- TTOVAZ Individuele training/Begeleiding*
Toelatingseisen van kracht

- TTOVAZ Individuele training/Begeleiding (Topsport)*
Toelatingseisen van kracht

- TTOVAZ Voetbal Academie*
Toelatingseisen van kracht

- TTOVAZ Voetbal Academie (Pro)*
Toelatingseisen van kracht

- TTOVAZ Voetbalschool (Basic/Basic+)

TTOVAZ Management
Aangepaste toelatingseisen

Wij hopen u bij deze voldoende te hebben geïnformeerd over de mogelijkheden. Via onderstaand contactformulier kan worden aangemeld. Bij aanmelding zal de desbetreffende persoon direct worden geplaatst op de wachtlijst. Geef bij het kopje: Onderwerp aan welke TTOVAZ activiteit de aanmelding betreft.
TTOVAZ behoudt ten alle tijden het recht om spelers uit te sluiten van deelname aan de activiteiten gekoppeld aan de TTOVAZ Voetbal Academie.

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht